Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 februarie 2012

CUPA DOJO

CUPA DOJO BUCURESTI, 19 februarie 2012

                Iata-ne pe un nou drum : KARATE MODERN…si la prima competitie majora, cotată de conducătorii de cluburi de antrenori și de sportivi, la un nivel înalt.

Începând de luna acesta vom fi afiliați la Federația Română de Arte Marțiale, departamentul Karate SKDUN. O lume nouă, cu alte reguli, cu alți oameni, cu un alt mod de a gândi și acționa. Nu este ușor pentru nimeni, nici pentru mine ca antrenor nici pentru sportivi, mai ales pentru cei consacrați sau aflați pe drumul consacrării pe cealaltă latură a karate-ului, unde am făcut istorie.

Întorcându-mă la Cupa Dojo, spuneam că a fost primul test major pentru echipa CS Conpet-Petrolul Ploiești. Organizată in sala “Antilopa” din București competiția a reunit peste 450 de sportivi din 25 de cluburi, de la toate categoriile de vârstă, doar pentru probele individuale, kata și kumite.

 Pentru toate cluburile a reprezentat un bun prilej de verificare a pregătirii sportivilor în vederea participării la Campionatul Național care se va desfășura pe 3 martie, la Chiajna.

De asemenea o dată cu naționalele se desfăsoară un trial de completare a loturilor naționale în vederea participării la Campionatul European de Karate SKDUN, care va avea loc în România în perioada 20-21 aprilie 2012. În zona de trial, kata și kumite, avem înscriși 5 sportivi astfel : la cadeți Radu Popescu, la juniori Marius Creța și Costin Nistor, la tineret Sabina Beldeanu și Daniel Baniță.

Clubul organizator DOJO CASA PANCIU a oferit medalii și diploma pentru sportivi iar cluburilor câte o sticlă de vin din partea sponsorului și câte o cupă.

Mai ar fi de remarcat că la grupele de copii și cadeți și juniori au arbitrat de la Ploiești, Ștefan Marinică, George Minculescu și Cosmin Porumboiu.



REZULTATE TEHNICE



KATA INDIVIDUAL

COPII 2 ( 7 KYU ) - RADU IONESCU – locul  II

COPII 3 ( 5 KYU) - DUMITRAȘCU OCTAVIAN – locul III

COPII 3 (4-6 KYU) – SABINA IONESCU – locul III

CADEȚI (2 KYU) – NICUȘOR MOCANU – locul I  ; GABRIEL BEJGU – locul II

JUNIORI ( 1 DAN ) – CREȚA MARIUS – locul I

OPEN KATA (94-98) – CREȘA MARIUS – locul III

SENIORI ( 1 DAN ) - ȘTEFAN MARINICĂ – locul III

KUMITE INDIVIDUAL

COPII 2 (-30 kg) – RADU IONESCU – locul III

CADEȚI (-45kg) – MAXIM ANDRONACHE – locul III

OPEN CADETI + JUNIORI - RADU POPESCU - locul III

JUNIORI (+60kg) – COSTIN NISTOR – locul II

SENIORI (-75kg) - ȘTEFAN MARINICĂ – locul III
Mulțumesc celor 2 cluburi CS Conpet și CS Petrolul pentru sprijin și încrederea acordată secției de karate-do, mulțumesc sportivilor și părinților pentru încrederea acordată mie, ca antrenor, pentru noul drum în karate modern. Felicit toți sportivii care au participat la această competiție și le urez succes pentru Campionatul Național de pe 3 martie 2012.



Cu bine,

Aurelian Nicolae

5 comentarii:

  1. Felicitari pentru rezultatele de pe noul drum ! Sa-i spunem karate-do shotokan !Poate ne-am lovit prea mult in viata de termeni ca traditional sau modern ! Ce inseamna traditional si ce inseamna modern ? Este doar un mod de intelegere si aplicare ! Fiecare dintre noi adera la ceea ce crede ca i se potriveste ! Si oricum , competitia are regulile ei diferite de la o organizatie la alta. Si daca ar fi sa il credem pe maestrul Funakoshi ,care nu a fost de acord cu introducerea competitiei in karate-do , ,,scopul karate-do nu este decizia asupra victoriei sau a infranferii ,ci perfectionara tehnicilor si formarea caracterului''. Cu respect Zoltan Nagy

    RăspundețiȘtergere
  2. Poze de la acest eveniment se gasesc la urmatoarea adresa:
    www.dofoto.ro/arhive/antilopa.19.02.2012.rar

    Daniel Oprescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincere Felicitari !
    Soarta unora sa existe la un moment dat dupa multa truda si un alt nou inceput !
    Si cum inceputurile sunt de fel uneori destul de grele , iti doresc mai multa comunicare cu cei din jurul tau oricat de mult te iubesc sau nu , nu este problema noastra asta !
    Multa INCREDERE si in tine ca Om si Suflet!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincere Felicitari !
    Soarta unora sa existe la un moment dat dupa multa truda si un alt nou inceput !
    Si cum inceputurile sunt de fel uneori destul de grele , iti doresc mai multa comunicare cu cei din jurul tau oricat de mult te iubesc sau nu , nu este problema noastra asta !
    Multa INCREDERE si in tine ca Om si Suflet!
    Sa fii Fericit si mult , Iubit !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai facut istorie in karate-ul traditional, ai pregatit ,cu multa munca ,o generatie de aur .Acum ai sansa (sper si rabdare si putere)sa formezi alta generatie in noul stil. Iti urez succes!!

    RăspundețiȘtergere