Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 iunie 2010

Karate-ka de la CS Conpet Petrolul prezenti la aniversarea Principelui Nicolae


Concertul Cameratei Regale, 15 iunie 2010
În seara de marți 15 iunie, în prezența Majestății Sale Regelui, a avut loc al treilea și ultimul eveniment public dedicat împlinirii vârstei de 25 de ani ai Principelui Nicolae și conferirii titlului de Principe al României și Alteță Regală.

M.S. Regele Mihai a declarat: Evenimentul a fost găzduit de Universitatea Națională de Muzică din București. Camerata Regală a susținut un concert în onoarea invitaților Familiei Regale. Camerata, alcătuită din 21 de studenți foarte buni ai Universității, se află din decembrie 2009, de la crearea ei, sub patronajul meu.
A fost un moment emoționant și surprinzător, fiindcă muzicienii Cameratei s-au întrecut pe ei înșiși. Nu i-am auzit niciodată cântând atât de frumos.


Începând de miercuri 16 iunie, Principele Nicolae începe prima sa vizită în țară, în calitate de Principe al României. El va vizita județele Prahova, Brașov, Sibiu, Mureș, Cluj și Alba.

Federatia Română de Karate Traditional a primit 5 invitatii la acest eveniment , iar Sensei Dan Stuparu a oferit 2 dintre ele sportivilor la CS Conpet Petrolul Ploiesti .Astfel ploiestenii au fost reprezentati la acest important eveniment de Alexandru Nicolae și Mihaela Neculae, sportivi facand parte din lotul de performanta conpet-petrolist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu