Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 iunie 2014

Campionatul European de Karate WUKF

 Timp de 5 zile orasul lui Romeo si Julieta, Verona,  fost asediat de cele 43 de federatii nationale din 27 de tari. Au participat 1572 de sportivi de la copii pana la veterani.  Karate-ka  au umplut “ARENA” Salii Sporturilor, disputandu-si cu ardoare o multa ravnita medalie europeana .

Din lotul national de juniori a facut parte si Radu Popescu, sportiv al sectiei de karate a gruparii CS Conpet-Petrolul Ploiesti.
 4 din cele 8 medalii de aur ale lotului national de  juniori au aduse de ploiesteanul Radu Popescu.
Radu Popescu a fost imprumutat in acest an unui club bucurestean, pe acesta versiune de karate WUKF. El si-a facut datoria cu prisosinta fata de clubul la care este legitimat(aici marefer la CS Conpet-Petrolul), fiind medaliat la campionatele nationale si dublu vicecampion european in versiuna Karate SKDUN., unde este afiliat clubul ploiestean.  
Intermezzo : Radu a participat si la campionatul national al acestei  federatii (FRK-WKC) , desfasurat la Sighisoare, unde a castigat nu mai putin de 13 meciuri de kumite, obtinanad 4 medalii de aur la kumite la categoria lui, kumite pe „all-categories”, kumite echipe rotativ si kumite echipe normal. De asemenea a obtinut locul 1 si la kata pe stilul shotokan.
 Este important pentru Radu sa aiba cat mai multe competitii in palmares pentru ca asa se poate dezvolta si ii creste valoarea. Este evident ca este un real talent si a dovedit-o  cu prisosinta in cele 2 versiuni de karate.
Revenind la campioantul de la Verona : Radu a castigat locul 1 la kumite , categoria -70kg. Apoi a intrat in regalul categoriilor de juniori. De la fiecare categorie de greutate ( sunt 5 la numar) a intrat in concurs campionul european corespunzator, proba fiind rezervata castigatorilor fiecarei categorii.  Radu a reusit sa invinga fiecare campion european si de la categorii mai usoare si de la cele mai grele decat a lui, obtinand prima pozitie. Celelalte 2 medalii au fost obtinute la kumite echipe rotativ si kumite echipe normal, alaturi de coechipierii de la clubul bucurestean.


In acest week-end(21-22 iunie 2014) vom merge la Rm-Valcea  unde va participa, alaturi de seniorul Cosmin Porumboiu(medaliat la europenele de karate SKDUN cu bronz la kumite, categoria -75kg),  la Cupa Romaniei pe Karate WKF, care este o a treia versiune de karate si care este considerata de lumea buna a karate-ului , cea mai puternica versiune de competitie.




Antrenor Emerit 
Aurelian Nicolae

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu