Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 ianuarie 2010



TURNEUL INTERNATIONAL
“CHRISTMAS TIME TRADITIONAL KARATE EVENT”2009

PRIMA ÎNTÂLNIRE INTERNATIONALĂ ISRAEL-ROMÂNIA


Competiția a fost organizată tot în NETANYA , cu sprijinul autotritătilor locale care de altfel au fost prezente la eveniment.
Evenimentul in sine este de o mare importantă pentru federația din Israel în efortul pe care-l face pentru promovarea karate –ului traditional in acestă țară.
Competiția s-a desfășurat pe singur tatami ( suprafață de concurs), numai pentru seniori , pentru 2 probe de competiție : kata și kumite individual , feminin și masculin.
Echipa de arbitraj a fost condusă de subsemnatul, având in componență 4 israelieni și un român.
Sportivii au fost prezentati publicului și asistentei individual , așa cum se cuvine unor mari campioni.
După probele kata individual feminin și masculin , competitia a fost intreruptă pentru o demonstratie făcută de sportivii ploiesteni , Adrian Cojocaru și Romeo Trandafir prezentând enbu masculin , iar Robert Miclea & Tiberiu Matei & Romeo Trandafir prezetând kata sincron – KAMINARU si aplicatia la kata – bunkai !
Dupa demostrația făcută de sportivii ploieșteni și care a fost apreciată intr-un mod deosebit , mai ales că forma Kaminaru nu este cunoscută antrenorilor și sportivilor ddin Israel , fiind formă din Fudokan, stilul pe care-l studiem noi.
Intr- o discuție avută cu președintele federației israeliene, Eyal Nir acesta mi- a spus ca Israelul intentionează să organizeze Campionatul European de Karate Traditional din 2011 și ca deja lucrează la cest proiect cu autoritătile de la Ierusalim , unde inteționează să se desfăsoare campionatul.
Duminica , inainte de venirea in tară ( avionul fiind la ora 21) , delegatia noastră a avut sansa de a merge la Ierusalim și de a vizita Sfântul Mormânt al Domnului Iisus Hristos și alte obiective cu caracter istoric.

REZULTATE TEHNICE OBTINUTE DE SPORTIVII
DE LA CONPET – PETROLUL PLOIESTI

Kata individual feminin

Locul II – Corina Tănăsescu
Locul III – Cristina Gustoiu


Kata individual masculin

Locul I – Romeo Trandafir
Locul II – Robert Miclea


Kumite individual masculin

Locul III – Adrian Cojocaru

Kumite individual feminin

Locul II – Corina Tănăsescu

Spotivii au luat vacanță până pe 4 ianuarie când vor incepe pregătirea pentru un an foarte greu dpdv competitional, aici referindu mă la faptul ca in luna martie, editia Campionatului Mondial de Karate Traditional de Stil care a fost amanat din cauza gripei porcine, va avea loc la Belgrad.
Apoi începe bătălia pentru campionatul national , rezultatele asigurând un loc in lotul national care in toamna vor participa la campionatul Mondial de disciplina din Brazilia.


Doresc tuturor , în noul an 2010 , gânduri bune, minte trează, inimă curată și multa sănătăte !


LA MULTI ANI !

Antrenor Emerit ,
Aurelian Nicolae, 3 DAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu