Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 aprilie 2011

CALIFICAȚI LA CUPA EUROPEI - FUDOKAN dr. Ilija Iorga


• Azi , au fost comunicate de la FRKT rezultatele oficiale ale Finalelor Campionatului National de Karate Traditional rezervate copiilor de la catgoriile C1,C2,C3, C4.
• Odată cu acest comunicat oficial al FRKT sunt stabiliți sportivii care vor face parte din lotul național și probele de concurs la care vor participa la concursul internațional CUPA EUROPEI FUDOKAN ILIJA IORGA.
• Competiția va avea loc în perioada 19-23 mai 2011 la Belgrab –Serbia simulta cu Campionatul European de Stil pentru categoriile mari.
• Din 12 sportivi , câți a prezentat clubul nostru la finalele campionatului, 6 dintre ei au reușit o clasare care le-a adus calificarea la acestă cupă. Astfel la C3 ( 8-9) ani , Marin Răducu va concura la kata individual , el fiind medaliat la toate competițiile nationale și internaționale din ultimii 3 ani. La C2 ( 10-11 ani ) Flavius Zafiris a reușit să se califice la ambele probe individuale kata și kumite prin ocuparea locurilor V-VIII la naționale. Flavius este unul din sportivii care se antrenează cu o mare sinceritate, ceea ce este un atu pentru progresul lui. Mai are de lucrat foarte mult la postură dar se pare că dorința cu care a concurat a convins arbitrii de la naționale , acest lucru propulsându-l pe primele 8 locuri la ambele probe tehnice. Tot la acestă categorie Antonia Penescu reușește de asemenea să se califice și la kata și la kumite.Antonia este o sportivă cu un mare potențial care a avut o evolție excelentă la zonă dar acum la finale nu a reușit să concureze cu același aplomb. Această calificare îi dă posibilitatea de a-și demonstra valoarea, pe care eu o văd și în care cred. Alături de ei Octavian Dumitrașcu reușește de asemenea să ocupe un loc eligibil pentru proba de kumite. La C1 ( 12-13 ani ) avem pe Andronache Maxim la kumite ( aur la naționale ) și Bălăceanu Gabriel la kata ( la naționale bronz) .Maxim, are o inteligentă motrică de excepție și iată că maturizarea tehnică a adus și rezultatele scontate. Gabriel este un alt tip de sportiv, rezultatul lui fiind urmarea unei tenacități rar întâlnite. Este de subliniat un fapt mai putin dorit,rezultatele slabe a Andreiei Neagu, care la zonă a mers relativ bine, acum , la finale ne-reușit nici o clasare care s-o duca la calificare.
CONCLUZII :
• Într-adevăr o bună parte din aceste calificări sunt rezultatul clasării mai puțin fericite pe locurile V-VIII , dar fiecare concurs are altă dimensiune, fiecare întrecere este o nouă ocazie pentru afirmare. Vom lăsa în urmă acest rezultat nu tocmai bun de la naționale și vom privi spre următoarea provocare.
• Este importantă această calificare prin prisma faptului că fiecare pregătire, pentru un obiectiv anume, a dus la o stare a sportivilor care i-a ajutat să progreseze într-un mod diferit față de colegii lor. Apoi este cartea noastră de vizită care se cere onorată și este onorată pe deplin prin calificarea a jumătate din echipa de copii la Cupa Europei.
• Mâine seară am convocat, pentru o întâlnire, pe părinții sportivilor care ar trebui să facă deplasarea la Belgrad, pentru a stabili împreună un program de pregătire care să aibă acordul și susținerea lor și o strategie pentru atragerea unor sponsori. De asemenea vor fi abordate și subiecte legate de cantonamentul copiilor din vara aceasta și o puternică și benefică re-organizare a grupei de copii.

Cu stima ,
Aurelian Nicolae

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu