Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 mai 2010

NATIONALE DE COPII , XIX EDITII...ULTIMILE.4 CASTIGATE DE CONPET

CAMPIONATUL NATIONAL DE KARATE TRADITIONAL
REZERVAT COPIILOR DE LA CATEGORIILE 1,2,3,4
EDITIA XIX-A , CLUJ, 28-30 MAI 2010





 Clujul a gazduit a Finalele Campionatului National de Karate Traditional rezervate copiilor de la categoriile 1 (12-13 ani ), 2 ( 10-11ani ), 3 (8-9ani), si 4 ( 6-7 ani ) in Sala Sporturilor Horia Demian.
 Peste 350 de sportivi , baieti si fete , reprezentand 34 de grupari de profil din tara s au aliniat pentru întrecerea care a avut 3 mize importante :
 1) Câstigarea titlurilor nationale pentru anul 2010 atat la probele individuale cat si la probele de echipa
 2) Câștigarea Cupei Palatului Copiilor pe cluburi
 3) Calificarea la Campionatul European de Stil rezervat copiilor care va avea loc in toamna in Cipru. Locurile eligibile pentru Europenele din Cipru sunt de la 1 la 4 la probele individuale si locul 1 la echipe .

 Toate delegatiile au de fost impresionate de reactia autoritatilor clujene de la prefectura, primarie, inspectoratul scolar si bineinteles conducerea Palatului Copiilor Cluj Napoca. Toti au prezenti la competitie si au dat mâna pentru a sustine pentru a 4-a oară consectiv organizarea acestor finale. In cuvantul prezentat la deschiderea oficiala a competitiei fiecare dintre ei au subliniat ca fac asta pentru copii clujeni pentru a le arăta și alt mod de a petrece timpul , de a oferi si a sustine un mod alternativ de educatie prin sport.
 Competitia s a desfasurat pe 8 tatami ( suprafete de competitie) , la 2 dintre ele oficiind ca sefi (kansa) ai echipelor de arbitraj 2 ploiesteni ( Liviu Apostol – Petrom si subsemnatul )
 Cu această ocazie s a desfăsurat si Stagiul Tehnic , ținut de sensei Dan Stuparu în 3 sesiuni, vizând bazele care asigură progresul unui sportiv dar si formarea lui in spiritul artelor martiale.
 Sportivii Conpet_Petrolisti s-au cazat la Colegiul Economic in conditii foarte bune, acestea fiind apreciate atat de sportivi cat si de părintii prezenti in numar mare la competitie.
 Am avut 2 sărbătoriti , Gabriel Georgescu care a împlinit sâmbătă 10 ani și Andrei Sandu ( Ursulet) care a împlinit 12 ani . A fost prilej de bucurie și atmosferă frumoasă în echipă.
 Echipa a fost formată din 25 de sportivi , 16 băieti si 9 fete , astfel la categoria C3 i-am avut pe Marin Răducu, Ștefan Neagu, Flavius Zafiris și Octavian Dumitrașcu, la C2 pe Teodora Stoian, Tudor Crina, Denisa Pasăre, Ioana Popescu, Eliza Dumitrescu și Antonia Penescu –fete și Marian Stanciu, Gabriel Georgescu –băieți, iar la C1 pe Lixandru Horațiu, Maxim Andronache, Radu Cârstea, Gabriel Bejgu, Gabriel Bălăceanu, Andrei Sandu, Radu Popescu, Andrei Spiță, Ștefan Spiță și Nicușor Mocanu –băieți și Ioana Ursulescu , Irina Sandu și Andreea Neagu-fete.
 De departe, vedetele echipei au fost Radu Popescu și Lixandru Horațiu care au adus puncte extrem de valoroase pentru echipă și care au contat în clasamentul pe cluburi. Doi sportivi de certă valoare care s-au făcut remarcați de tot corpul de antrenori , de public , de arbitrii și de sensei Dan Stuparu. Anul vor urca la cadeți unde vor avea de înfruntat sportivi cu experienta mai mare.
 Sub impulsul celor 2 sportivi , echipa s-a mobilizat extraordinar și am reusit a 4 victorie consecutiva din tot atatea editii a competitiei pe cluburi – Cupa Palatului Copiilor Cluj Napoca - de tot atatea ori . Clasamentul general a fost urmatorul : Locul I – CS Conpet Petrolul Ploiesti – 78 de pct, locul II – Palatul Copiilor Cluj – 65 pct, locul III CS Washi Craiova – 56 pct si locul IV – Chelsea Bucuresti – 35 pct. Prin acesta victorie se consfinteste faptul că și anul acesta avem cea mai valoroasa echipa de copii din tară.

REZULTATE TEHNICE

C3 8-9 ANI
1. Flavius Zafiris – kata ind masc – locul III – calificat la europene
2. Octavian Dumitrascu & Ștefan Neagu – locul III

C2 10-11 ANI
1. Crina Tudor & Teodora Stoian & Denisa Pasăre – kata echipe – locul III

C1 12-13 ANI
1. Maxim Andronache & Gabriel Bejgu & Gabriel Bălăceanu –kata echipe – locul III
2. Ioana Ursulescu – kata ind fem – locul IV – calificata la europene
3. Lixandru Horațiu & Andreea Neagu – enbu mixt - locul III –
4. Lixandru Horațiu – kumite ind masc – locul III – calificat la europene
5. Andreea Neagu – kumite ind fem – locul III – calificata la europene
6. Radu Popescu – kata ind masc – locul II – calificat la europene
7. Radu Popescu – kumite ind masc – locul II – calificat la europene
8. Lixandru Horatiu – kata ind masc – locul I – calificat la europene
9. Ioana Ursulescu & Irina Sandu & Andreea Neagu-kata echipe fem – locul I – calificate la europene
10. Lixandru Horatiu & Radu Popescu – enbu masc - locul I – calificati pt europene
11. Ioana Ursulescu & Radu Popescu – enbu mixt –locu pt I – calificati pt europene
12. Lixandru Horațiu & Radu Popescu & Radu Cârstea & Andrei Sandu – kumite echipe – locul I

Pentru copii urmeaza un cantonament de vara in judetul Vrancea , iar pentru 2 dintre sportivii seniori urmeaza cea mai selectă competitie a anului, CUPA EUROPEI care se va desfasura in Polonia. Corina Tănăsescu si Romeo Trandafir au reusit anul acesta sa fie selectionati printre primii 8 cei mai valorosi sportivi ai Europei la acesta disciplina si invitati sa participe la acest regal al karate-ului traditional.

Cu deosebită consideratie,

Antrenor Emerit
Aurelian Nicolae, 3 DAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu