Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 mai 2010

ONORATI DE CASA REGALĂ A ROMÂNIEI


ONORATI DE CASA REGALĂ A ROMÂNIEI

Cu ocazia impliniirii a 50 de ani, Alteța Sa Regală Principele Radu, a tinut sa includă in seria de manifestari organizata cu acesta ocazie si recunoasterea meritelor deosebite a celor mai buni sportivi ai anului 2009, membrii ai Federatiei Romane de Karate Traditional, care se afla sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale. Joi, 27 mai 2010 in cocheta locatie de la British School- Bucuresti, in prezenta Reginei Maria , a Principelui Radu, a Principesei Margareta si a distinsilor lor invitati , membrii ai familiilor regale europene, oameni de cultura si diplomati, s-a desfasurat ceremonia de decernare a diplomelor.
Astfel de la fiecare grupa de varsta au fost alesi câte 2 sportivi , un baiat si o fata:

Trandafir Romeo - CS Conpet Petrolul Ploiesti-seniori

- Danciu Manona - CS Conpet Petrolul Ploiesti-seniori

- Lare Simona ( ex Conpet-istă ) - CS Olimpia Bucuresti - tineret

- Uruc Octavian - CS Conpet Petrolul Ploiesti -tineret

- Muresan Florin – CS Zanshin Deva - juniori

- Valceanu Camelia – CS Roxy Dojo Bucuresti -juniori

- Benescu Ilena – CS Petrom Ploiesti -cadeti

- Stuparu Dan Jr. – CS Roxy Dojo Bucuresti - cadeti

 Tot cu acesta ocazie sensei Dan Stuparu a invitat pentru o demonstratie in fata Principelui Radu si a invitatilor sai pe Tanasescu Corina, Danciu Manona, Gustoiu Cristina, Trandafir Romeo, Cojocaru Adrian, Miclea Robert si Matei Tiberiu si Alexandru Nicolae, cu totii sportivi la CS Conpet_Petrolul si antrenati de Aurelian Nicolae, 3 DAN:
 Dan Puric, prezent la demonstratie a fost impresionat de executiile deosebite ale sportivilor nostrii ( de fapt si dânsul a practicat arte martiale intr o anumita perioada a vietii) . Seara la Palatul Elisabeta cu ocazia Garden Party-ului intr o discutie avuta cu sensei Dan Stuparu si a exprimat intentia de a introduce in spectacolele domniei sale elemente din demostratia prezentata de sportivi la British School.
 La British School sportivii au primit diplome de recunoastere a valorii si meritelor lor din partea Casei Regale a Romaniei. Diplomele au fost înmânate sportivilor de diferiti membrii ai Caselor Regale din Europa, astfel Danciu Manona a primit Diploma din partea unui membru a Casei Regale a Frantei, Romeo Trandafir din partea unui membru a Casei Imperiale a Austriei , iar Uruc Octavian din partea unui membru al Casei Regale a Spaniei.
 In aceeasi seara s-a organizat la Palatul Elisabeta, un Garden Party , la care au fost invitati si sportivii nostrii.
 In cuvantul pe care l-a rostit Alteța Sa Regală Principele Radu, a subliniat ca avem nevoie de alternative pentru copii nostrii , iar exemplul sportivilor de la karate traditional este unul demn de urmat.

Pe diplomele primite de sportivi erau înscrise următoarele cuvinte:

La gala de karate traditional organizata cu ocazia Jubileului de 50 de ani ai ASR Principelui Radu al Romaniei,
………………………….. primeste
Diploma de onoare a anului 2010 pentru Tineret din Partea Casei Regale a Romaniei, ca semn al recunoasterii activitatii sale sportive, pentru contributia sa la ridicarea sportului si culturii romane la valori europene si mondiale.

Semnatura...Radu al Romaniei
British School Bucharest, 27 mai 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu