Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 mai 2010


Clubul Sportiv Conpet Petrolul Ploiesti
Sectia Karate Traditional

Campionatul National de Karate Traditional –Zona Țara Românească
rezervat copiilor cat 1,2,3,4

 Zona Țara Românească , etapă din Campionatul Național de Karate Tradițional- rezervat copiilor , s a desfășurat la Eforie Nord în perioada 7-9 mai 2010.
 Au participat peste 250 de sportivi din 15 cluburi de profil din zona de sud a țării, băieți și fete , împărțiți pe 4 categorii de vârstă.
 Competiția s-a desfășurat pe 4 tatami și toți sportivii și antrenorii au participat la stagiul ținut de sensei Dan Stuparu.
 Echipa nostră a avut in componență 27 sportivi astfel : la C3 ( 8-9 ani ) 5 băieți , la C2 ( 10-11 ani ) 2 băieți și 6 fete, la C1(12-13ani ) 10 băieți și 3 fete.
 Copii au fost insoțiți și îndrumați în timpul competiției de sportivi avansați – pe post de antrenori secunzi – Laura Severfi, Uruc Octavian si Matei Tiberiu, cărora le multumesc că au răspuns afirmativ la solicitarea mea de a i ajuta pe colegii lor mai mici.
 De asemenea multumiri speciale părinților care ne au însoțit în numar destul de mare , făcând o galerie deosebită.
 La compețitie a fost prezent primarul orașului , d-l Ion Ovidiu Brailoiu, care acordă tot sprijinul mișcării de karate tradițional din zona (http://www.primariaeforie.ro/comunicatetext/49 )
 Obiectivul major al acestei competiții a fost calificarea sportivilor pentru finalele campionatului national ( Cluj 28-30 mai 2010). Astfel la probele individuale se califica primii 8 clasați , iar la probele de echipă -,primele 4 echipe.
 Într un clasament neoficial al competiției, însumând toate rezultatele de la toate categoriile de vârstă, echipa noastră s-a clasat pe locul I , dându ne speranța că ne vom păstra întâietatea și la nivel național.
 De la categoria C3 remarc rezultatul lui Marin Răducu ( locul I kata ind ) , care are o capacitate deosebită de focalizare în momentele cheie.
 La C2 , kata ind, fetele nostre au dat un adevarat recital , fiind aplaudate și apreciate de public. Astfel Crina Tudor a demonstrat ca are clasă și un mental puternic. De asemenea am fost impresionat de execuțiile prezentate de Denisa Pasăre care m a uimit prin puterea de mobilizare pe care a arătat-o.
 La C1 ar trebui să încep cu campionii dar cea care merită cele mai multe laude est o sportivă nou promovată în lot – Irina Sandu – care ocupă locul II la kumite ind , și loc I la kata echipe. C1 este o grupă foarte grea , cu un nivel tehnic ridicat , grupa aceasta de copii fiind echivalentul seniorilor fata de tineret , juniori si cadeti.
 Liderul de la C1 si cel mai bun sportiv din competitie este Radu Popescu care a ocupat 5 locuri I din tot atatea probe.
 Azi – 10 mai 2010 este programata o vizita cu intreaga echipa la grupa de karate traditional de la Organizatia Umanitară Concordia . Vom face o demonstratie tuturor copiilor de la Concordia și apoi sportivii nostri vor incerca sa raspunda la intrebari si eventual sa i invete cate ceva pe copii de acolo care practica karate.
 De miercuri vom relua antrenamentele cu gandul la Finale de la Cluj, vizand medaliile nationale si calificarea la Europele de Stil pentru copii care vor avea loc in toamna acesta in Cipru.
 Multumim conducerii celor 2 cluburi ( dir CS Petrolul – prof. Sorin Oita si pres CS Conpet – ing. Marcel Boboc), de asemenea multumiri conducerii SC CONPET – dir gen Claudiu Colesiu. Multumiri speciale Clinicii DENTIRAD - , personal d-lui dr. Mircea Drăghici care a facut posibilă premierea sportivilor dupa acestă competitie.

Urmatoarele evenimente in care vor participa sportivii nostri :
1. in acest week-end o demonstratie de karate traditional in Moll-ul din centrul Ploiestiului, facuta in scop umanitar.
2. pe data de 27 mai suntem invitati la Bucuresti – prin Federatia Romana de Karate Traditional – tot pentru o demonstratie, la ziua Principelui Radu.
3. 28-30 mai ... finalele de la Cluj pentru copii
4. 18-20 iunie – CUPA EUROPEI -Wloclawek, Poland ( – avem 2 nominalizari , una pentru Corina Tănăsescu si una pentru Romeo Trandafir. Sunt invitati primii 8 sportivii din lume pentru o competitie sistem turneu. Cu acesta ocazie inregistram o noua premiera pentru karate-ul romanesc – este pentru prima data in istoria competitiei cand Romania are atat la baieti cat Si la fete reprezentanti de la acelasi club.

REZULTATE TEHNICE

C3 (8-9 ANI )
1. kata ind masc – Marin Răducu – loc I
2. kata ind masc – Flavius Zafiris – loc II
3. kata echipe masc – Marin Răducu & Octavian Dumitrașcu & Ștefan Neagu – loc I
4. enbu masc - Octavian Dumitrașcu & Ștefan Neagu – loc I


C2 ( 10-11ANI )
1. kata ind fem – Crina Tudor – loc I
2. kata ind fem – Denisa Pasăre – loc II
3. kata echipe fem – Crina Tudor & Denisa Pasăre & Teodora Stoian – loc II
4. kata echipe masc – Flavius Zafiris & Gabriel Georgesc & Marian Stanciu –loc II
5. kata echipe fem – Eliza Dumitrescu & Ioana Penescu & Ioana Popescu – loc IV


C1 ( 12-13 ani )
1. kata ind masc – Radu Popescu – loc I
2. kata ind masc – Lixandru Horatiu- loc II
3. kata ind masc – Gabriel Bejgu – loc III
4. kata ind fem – Ioana Ursulesc – loc II
5. kata ind fem – Andreea Neagu – loc III
6. kumite ind masc – Radu Popescu – loc I
7. kumite ind masc – Horatiu Lixandru – loc III
8. kumite ind fem – Irina Sandu – loc II
9. kumite ind fem – Ioana Ursulescu – loc III
10. enbu mixt – Ioana Ursulescu & Radu Popescu – loc I
11. enbu mixt – Andreea Neagu & Horatiu Lixandru – loc IV
12. enbu masc - Radu Popescu & Lixandru Horatiu – loc I
13. kata echip masc – Maxim Andronache & Gabriel Bejgu & Gabriel Bălăceanu – loc I
14. kata echip masc - Ștefan Spiță & Andrei Spiță & Nicușor Mocanu – loc II
15. kata echip fem - Ioana Ursulescu & Andreea Neagu & Irina Sandu –loc I
16. kumite echipe masc – Radu Popescu & Lixandru Horatiu & Andrei Sandu & Radu Cârstea ( rezervă ) – loc I
17. kumite echipe masc - Ștefan Spiță & Andrei Spiță & Nicușor Mocanu – loc III
18. kumite echipe masc - Maxim Andronache & Gabriel Bejgu & Gabriel Bălăceanu – loc III


Cu stima,
Aurelian Nicolae

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu