Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 mai 2012

CUPA SAWAKI, MEDGIDIA 5 MAI 2012


CUPA SAWAKI
05 MAI 2012, MEDGIDIA






Sala “Iftimie Ilisei” a găzduit pe 5 mai 2012 a IV-a ediție a Cupei Sawaki, organizata de clubul cu acelasi nume în colaborare cu autoritatile locale.

De ce Sala Sporturilor din Medgidia  poartă numele “Iftimie Ilisei”?  Este un semn de recunoștere a meritelor omului care în perioada anilor ’70-’80 a fost pentru orașul dobrogean un vizionar, un umanist, un iubitor de artă, un iubitor de frumos, un bun gospodar pentru comunitate. Iftimie Ilisei, în conditiile în care facea parte din nomenclatura comunistă,  a avut puterea să asculte de oameni care l-au sfătuit să dea  notă de originalitate orașului, să construiască un stadion, să creeze locuri de muncă, să înfiinteze un muzeu al Dobrogei, să atragă artisti și să le creeze condiții unde să se manifeste. Se pare că a rămas în memoria dobrogenilor ca un om care a trăit pentru oameni. Atunci când l-au dat jos din funcția de primar al orașului se pare că Nicolae Ceaușescu și-a exprimat în mod deschis regretul și într-o oarecare măsură dezaprobarea.

Dar să revenim la karate și la zilele noastre. La Cupa Sawaki au participat în jur de 250 de sportivi de la 20 de cluburi , arbitrajul a fost asigurat de departamentul SKDUN al FRAM, iar gazda a reușit o organizare excelentă.

Noi am avut sportivi în concurs de la copii până la seniori și a reprezentat o bună verificare a lotului înainte de Cupa României.

Rezultate tehnice :

Copii 2
Stan Iacob Adrian,  locul II –kata / locul I – kumite
Ionescu Radu  locul I – kata / locul III – kumite
Măselușă Teodora, locul III-kata / locul III-kumite
Drăghici Gabriel, locul III – kumite
Ionescu Sabina, locul II - kata
Teodorescu Sebastian,  locul IV – kata

Copii 3
Zafiris Flavius, locul I – kumite



Minicadeti
Dinu Maria, locul IV-kata, locul III-kumite


Cadeti
Bejgu Gabriel, locul III – kumite
Mocanu Nicusor, locul IV – kata
Popescu Radu, locul II – kata / locul IV – kumite
 


 Juniori
Creta Marius, locul I – kata, locul I – kumite
 


Tineret
Beldeanu Sabina, locul III-kata, locul II-kumite

 Seniori
Porumboiu Cosmin, locul II-kata, locul I-kumite


Am prezentat la această cupă un lot de 21 de sportivi, din care 14 au punctat în clasament, 7 dintre ei punctând la ambele probe. Am terminat competiția cu 4 locuri 4, 6 locuri 3, 5 locuri 2 si 6 locuri 1.
Felicitari tuturor sportivilor, multumiri parintilor si conduceriilor CS Conpet si CS Petrolul pentru sustinere.

La buna vedere!
AurelianNicolae

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu