Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 31 august 2011

SHIAI NOCTURN

2 SEPTEMBRIE 2011
SHIAI NOCTURN

SUNT INVITATI TOTI CEI CARE SE SIMT CU SUFLETUL ALATURI DE NOI, CARE AU TRECUT PRIN SECTIE O ZI , UN ANTRENAMENT, SAU AU FACUT PARTE DIN ECHIPELE DE PERFORMANTA. VA ASTEPTAM IN KARATE-GI SAU NU, IN ORICE MOMENT AL ACTIUNII SAU DOAR LA PICNIC!


DESFASURATOR :

1. ORA 18.30 CEREMONIA DE DESCHIDERE
SECTIUNEA 1 DE PREDARE –
AURELIAN NICOLAE


2. ORA 19.15
SECTIUNEA II-A DE PREDARE
–ROBERT MICLEA


3. ORA 20.15
SECTIUNEA II-A DE PREDARE
MANONA DANCIU


4. ORA 21.15
SECTIUNEA III-A DE PREDARE
CRISTINA GUSTOIU


5. ORA 10.15 PROIECTE DE FILM
KURO OBI – CENTURA NEAGRA

6. ORA 23.30 CEREMONIA DE INCHIDERE

7. PICNIC NOCTURN

De multa vreme m-a preocupat ideia de a sarbatori intr-un fel trecerea anilor peste activitatea noastra. Sa existe un “remember”, o evocare a inceputului, atat pentru cei care il cunosc dar si pentru cei care nu-l cunosc , sunt mai tineri, sunt mai noi in club si au nevoie sa cunoasca care sunt radacinile sectiei de karate traditional de la CS Conpet_Petrolul.
Aceasta preocupare s-a suprapus cu dorinta de a ne”aduna” dupa o vara in care fiecare a fost in vacanta, in tabere, in cantonamente, sa ne revedem intr-un moment special si sa continuam la fel de frumos ca pana acum.
Dupa mai multe moduri de abordare, pe hartie si in minte a acestei idei , iata s-a conturat, sub aceasta forma. Sa invit sa predea, sa prezinte teme la alegere, cei mai titrati si vechi sportivi din echipa de performanta.
Fiecare dintre ei o sa ne povesteasca cum a inceput, de ce a continuat atata “amar de ani”, unde a ajuns, ce fac acum, si de asemenea o sa auzim si intamplari haioase pe care doar ei le stiu si se leaga de momente traite in timpul acestei activitati.
Orice tema tehnica ar aborda, datorita faptului ca fiecare nuanteaza in functie de propria sa structura, de propria sa viziune, vom avea de invatat, si acest lucru nu face decat sa ne imbogateasca. Vineri seara vom privi karate-ul prin ochii acestor mari campioni si va asigur ca va fi o experienta inedita, extraordinara.
Apoi, la final, vom urmari impreuna filmul KURO OBI ( centura neagra) in care vom putea trai alaturi de eroii filmului, practicanti de karate, unii alegand o cale gresita, a exacerbarii egoului si a folosirii tehnicilor in scopuri rele, altii suferind dar alegand calea binelui. Am ales acest film pentru ca realismul luptelor, a antrenamentelor si povestea in sine merita vazute.
Dupa film, sper ca vremea va tine cu noi si sub cerul cu stele, pe iarba pe care voi va jucati fotbal, sa ne astepte parintii cu “de-ale gurii” si sa ne bucuram impreuna de o noapte de vara.
Vom mai sta afara atat cat vom dori si daca va rapune somnul nu-i bai, mergeti la culcare cu zambetul pe buze.

Va astept cu drag!

Senpai,
Aurelian Nicolae

Un comentariu: