Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 martie 2011

ZONA PENTRU COPII 2011 - EFORIE NORD

CLUBUL SPORTIV CONPET-PETROLUL PLOIESTI
SECTIA KARATE TRADITIONAL


CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KARATE TRADIȚIONAL
ZONA ȚARA ROMÂNEASCĂ, 11-13.03.2011, EFORIE NORD
REZERVAT COPIILOR




În perioada 11-13 martie 2011 a avut loc la Eforie Nord Etapa de Zonă a Campionatului Național, revervată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani , băieți și fete, împărțiți pe 4 categorii de vârstă.
Organizarea a reprezentat efortul clubului Karate Traditional Eforie condus de d-l Nae Dumitrescu , 5 DAN , susținut de primăria orașului Eforie , totul sub egida Federației Române de Karate Tradițional.
Au fost prezenți în jur de 150 de sportivi reprezentând 15 cluburi de profil din zona de sud a țării.
Întrecerea a început sâmbătă dimineață la ora 10.30 , simultan pe 5 tatami ( suprafețe de concurs) la probele individuale kata și kumite.
Sportivii conpet-petroliști au avut o comportare excelentă , remarcându-se la toate probele la care au intrat pe tatami. Chiar dacă cu un efectiv la jumătate față de anul trecut , datorită epidemiei de gripă foarte mulți sportivi nu au putut participa la pregătiri, cei care au fost prezenți și-au făcut cu prisosință datoria obținând rezultate remarcabile . Aș vrea șă subliniez evoluția deosebită a Antoniei Penescu care a reușit „să spargă ghiața” la probele individuale, impunându-se pe locul I la kumite individual și venind pe locul II la kata ind. Este un rezultat pe care-l așteptam, îl anticipasem, dar trebuia realizat pentru ca sportiva să capete acea încredere dată de confirmarea efectivă. Încredere care o va duce mai departe, reprezentând un combustibil de neprețuit. Mă bucur de asemenea de rezultatul Andreei Neagu ( campioană europeană de kumite la fudokan) care a ocupat locul I la proba favorită, acest rezultat confirmându-mi potențialul ei dar și dorința de a arăta consecvență, infirmându-mi tachinările mele de la antrenamente.
Excepțional Bălăceanu Gabriel câștigător a ambelor probe individuale , kata și kumite, duce tradiția clubului mai departe reușind să păstreze aceste titluri pentru gruparea noastră. De ce este atăt de important ? Pentru că este cea mai mare categorie de copii și rezultatele de aici dau certitudinea că s-a născut o altă certă valoare pentru echipa mare.
Este de asemenea de remarcat locul I de la kumite al lui Flavius Zafiris ( cat copii 2, 10-11 ani ) care-mi conturează imaginea despre potențialul interior al acestui sportiv, pe de o parte, iar pe de alta îmi dezvăluie ce orientare ( specializare pe probă) ar putea urma.
Am fost sprijit în pregătirea lotului de Laura Severfi, care și la competiție a fost de asemenea alături de echipă, drept pentru care îî mulțumesc în numele părinților, a sportivilor și a mea personal.
Deplasarea s-a făcut cu susținerea nemijlocită a conducerii celor 2 cluburi CS Conpet ( dir. Necșulescu Radu) și CS Petrolul ( dir. Crângașu Eduard) cărora de asemenea le mulțumim.
Ar mai fi de spus că următoarea compețiție importantă pentru sportivii de la grupele de copii este Campionatul European de Karate Shotokan – Fudokan de la Belgrad (13-15 mai 2011) , sperând ca am atras atenția prin rezultatele noastre și vom avea în lotul naționalde copii cât mai mult sportivi. În principiu ar trebui selecționați primele 3 locuri de la probele individuale și echipa campioană de zonă.
S-au calificat pentru finalele campionatului național ( Cluj , 27-29 mai 2011) primii 8 sportivi la probele ind și primele 4 echipe la probele de echipă.

Rezultate Tehnice :

Copii I ( 12-13 ani )

1. Neagu Andreea – kumite ind fem – locul I
2. Bălăceanu Gabriel – kata ind masc – locul I
3. Bălăceanu Gabriel – kumite ind masc – locul I
4. Andronache Maxim & Bejgu Gabriel – enbu masc – locul I
5. Andronache Maxim & Bejgu Gabriel & Sandu Andrei & Bălăceanu Gabriel – kumite echipe – locul II
6. Andronache Maxim – kata ind masc – locul III
7. Andronache Maxim & Bejgu Gabriel & Bălăceanu Gabriel – locul III – kata
echipe
8. Neagu Andreea & Stoian Teodora & Penescu Antonia -locul III-kata echipe

Copii II ( 10-11 ani )

1. Penescu Antonia – kumite ind fem – locul I
2. Zafiris Flavius – kumite ind masc – locul I
3. Penescu Antonia – kata ind fem – locul II
4. Dumitrașcu Octavian & Marin Răducu & Neagu Ștefan – locul II – kata echipe
5. Stanciu Marian – locul III – kumite ind masc
6. Dumitrașcu Octavian & Neagu Ștefan – enbu masc – locul III
7. Neagu Ștefan – locul III – kata ind masc
8. Zafiris Flavius – locul IV – kata ind masc
9. Stanciu Marian & Zafiris Flavius & Georgescu Gabriel –kata echipe- locul IV

Copii III ( 8-9 ani )
1. Marin Răducu – kata ind masc - locul II


Cu aceste rezultate , în clasamentul neoficial al cluburilor care au punctat pentru podium , la acestă competiție ne situăm pe locul I .

Cu stimă,

Antrenor Emerit, 4 DAN
Aurelian Nicolae

Un comentariu: